FELHASZNÁLT FAANYAG

Ablakokhoz, bejárati ajtókhoz és erkélyajtókhoz háromrétegű illetve négyrétegű ragasztott anyagot használunk. Ezen termékeink készülhetnek hossztoldott borovi fenyőből, toldásmentes fenyőből, meranti vagy tölgy alapanyagból. Belső ajtók esetén cseresznye, éger, tölgy, bükk és dió anyagokkal dolgozunk.

A gyártásnál felhasznált faanyagokat a Holz Shiller GmbH és a Jaf Holz Ungarn Kft. szállítja.

 

ÜVEGSZERKEZET

Az adott terméktípustól függően kétrétegű vagy háromrétegű, argongázzal töltött, lágybevonatos üvegszerkezeteket használunk. Üvegválasztékunknak csak az Ön képzelete szab határt …

FELÜLETKEZELÉS

Nem elegendő a minőségi faanyagot jól megmunkálni. Ahhoz, hogy a végeredmény valóban kifogástalan legyen, minőségi felületkezeléssel kell ellátni a termékeket. A felületkezelés évtizedeken át védi a fát a kártevőkkel és időjárási viszontagságokkal szemben. A felületkezelés után a faanyag elnyeri végleges külsejét.
A minőségi felületkezeléshez használt festéket és lakkot a Remmers szállítja.

VASALATRENDSZEREK

A nyílászáróinkhoz a Roto Elzett Vaskereskedelmi Kft. rendszereit használjuk. A Roto cég a szakmában az innovációt és a műszakilag kiérlelt rendszermegoldásokat képviseli. Csaknem 70-es éves sikertörténetük lényege a vállalkozói szemlélet és a dinamika mellett, a sokrétű tapasztalat. Ezt egészíti ki példás szerviztevékenységük az egész világon.

VÍZVETŐK

Az időjárás viszontagságai elleni védelem (vízzárás, hőszigetelés) nagy jelentésséggel bír a fa nyílászáróknál. A vízvetők a környezeti hatásoknak leginkább kitett alkatrészeket védik. Termékeink alapfelszereltsége a hőhídmentes, eloxált alumínium vízvető, valamint a szárny vízvető, mely a környezeti hatásoknak leginkább kitett alkatrészeknek nyújt védelmet.